Игра Цалл оф дути. Играјте на мрежи бесплатно.

Бесплатне Онлине Игре

"Популарност различитих стрелаца у мрежи дуже време не повуче. Уосталом, наша толерантни старост не даје људима да покажу своје мужевно другачије особине, осим у компјутерској игри.

© Бесплатни онлине игра Цалл оф дути.

Онлине Игре:

Онлине Игре:


Додај у фаворите

Онлине игра Цалл оф дути


Опис игре Цалл оф дути на мрежи. Како да играте игру на мрежи "Популарност различитих стрелаца у мрежи дуже време не повуче. Уосталом, наша толерантни старост не даје људима да покажу своје мужевно другачије особине, осим у компјутерској игри. Ту можете да попуните и мамута, и пуцај непријатеље - лепоту. Дакле, они играју вЦаллОфДути или друге разне модификације играчке о рату.
Један од тих игара је осећај дужности, велика онлајн игра о снајпериста који мора да држи на свом положају што је дуже могуће. Ваш задатак - да пуца што је могуће ефикасније и да се креће на основу локације, тако да непријатељ не може доћи до вас.
Контрола игре Цалл оф Дути крајње једноставан. Мишем да ће производити пуцњеве и контролише оружје, а тастери и Д - преместите борац удесно или улево. Веома погодан формат онлине игрице које увек можете прекинути и затворите играчку, или само котрља.
Није неопходно да зевам и опустите, да К Судећи по начину на који треба да се славно противнике за игру Цалл оф Дути, ваш став је веома далеко од идеала. Дакле, непрекидно кретање и прецизне снимке, наравно, неће сачувати свој херојски живот, али може трајно одложи смрт и омогући оствари своју мисију.
Оцените ову игру: Играо: 0
Цалл оф дути ( Гласова0, миддлецовер рејтинг: 0/5)
0%

Ове флеш игре